HTML

The Man with the Iron Fists

2013.01.30. 19:28 BladeDPI

        A történet a feudális Kínában játszódik egy kis faluban, ahol két rivális banda vetekszik egymással. A főszereplő a falu kovácsa, aki csodás fegyvereket készít mindkét fél részére, hogy legyen elég pénze megszökni a szerelmével.

        A film főszereplője, rendezője ;s írója RZA rapper, aki nagy rajongója a kung-fu filmeknek. Sikerült megnyerni producernek Tarantinot, szereplőknek Russel Crowe-ot és Lucy Liut, valamint több ázsiai színészt.

1.jpg

2.jpg

        A rendező próbál a régi kung-fu filmekhez hűséges lenni. Tele van túlzásokkal, a szereplők emberfelettiek, csak sajnos bármelyik 1970-es Jackie Chan film sokkal szórakoztatóbb. Az akció jelenetek meg úgy ahogy rendbe vannak, de a történet kiszámítható és szörnyen unalmas. A szereplők párbeszédei vontatottak és erőltetettek.

4/10

Imdb : 5.7/10, 16,637 szavazat
Metascore: 51%
Büdzsé: 20 millió dollár
Összbevétel: 19.88 millió dollár

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 4/10 Filmek Akcio

A bejegyzés trackback címe:

https://filmsorozat.blog.hu/api/trackback/id/tr215053574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása